Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Un sibian, suspect in cazul uciderii unei tinere din Fagaras

 Suspectul în cazul crimei petrecute la Făgăraş în 20 august, când o femeie de 28 de ani a fost înjunghiată în locuinţa sa, de faţă cu copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, a fost prins, joi, în judeţul Sibiu, după ce a fost denunţat de către părinţi, transmite corespondentul Mediafax.

Bărbatul a fost prins de poliţişti în locuinţa părinţilor acestuia din localitatea Ruja, judeţul Sibiu, potrivit comisarului-şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.
 
"Noi am fost ieri (miercuri-n.r.) în zonă şi am vorbit cu rudele suspectului, cu părinţii şi fratele. Le-am explicat că este mai bine să coopereze şi să ne înştiinţeze dacă au vreun semn de la acesta. Astăzi, în jurul orei 13.00, suspectul a fost prins în locuinţa părinţilor săi din localitatea sibiană Ruja", a spus Naghi.
Bărbatul, Gabor Ioan, va fi adus sub escortă, în cursul zilei de joi, la Parchetul Tribunalului Braşov.
În schimb, Procurorii Parchetului Tribunalului Braşov susţin că sibianul s-a predat singur la secţia de Poliţie din oraşul Agnita.
"În data de 25.08.2011 inculpatul Gabor Ioan s-a predat la Poliţia oraşului Agnita, urmare a demersurilor efectuate de organele de urmărire penală, punându-se astfel în executare mandatul de arestare", se arată într-un comunicat al Parchetului.
 
Procurorii Parchetului de pe lângăTribunalul Braşov au dispus, miercuri, începerea urmăririi penale faţă de Ioan Gabor, pentru omor, iar Tribunalul Braşov a dispus arestarea preventivă a acestuia, în lipsă, pentru o durată de 30 de zile.
 
Suspectul era concubinul femeii din Făgăraş. Acesta a vizitat-o în 20 august, cei doi au început să se certe, iar în jurul orei 21.30, bărbatul, pe fondul geloziei, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori în zona toracică şi abdominală. În timpul agresiunii, în apartamentul femeii de pe Strada Doamna Stanca din Făgăraş se afla şi băieţelul acesteia în vârstă cinci ani.
 
Copilul a fost văzut de un vecin, pe stradă, cu hainele pătate de sânge. Vecinul a fost cel care a chemat poliţia, în jurul orei 21.45. Rudele victimei, sora şi cumnatul acesteia, au declarat poliţiştilor că cei doi aveau o relaţie dificilă şi se certau foarte des. Aceştia chiar au încercat să-l plătească pe sibian pentru a o lăsa în pace pe tânără.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus