Duminică,
20.09.2020
Parțial Noros
Acum
11°C

Expozitia "Impreuna" la Muzeul de Istorie Naturala

30 August 2011 14:27

Astăzi a avut loc vernisajul expoziţiei „Împreună”, la Muzeul de Istorie Naturală, Sala Multimedia. Expoziţia este o prezentare a proiectului internaţional “TINERII ÎMPREUNĂ PENTRU COMUNITATE ŞI DIVERSITATE”, finanţat de către Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, prin programul de susţinere a activităţilor de tineret, P2.

„Împreună” prezintă, în ordine cronologică, imagini din cadrul activităţilor desfăşurate în acest proiect precum şi produse ale atelierelor de lucru. În expoziţie vor fi etalate icoanele pictate pe sticlă şi afişele realizate în cadrul acestor ateliere precum şi instantanee din cadrul tuturor activităţilor desfăşurate în timpul proiectului.

Organizată de Muzeul de Istorie Naturală din cadrul Muzeul Naţional Brukenthal, şi Asociaţia “Dram Center 07 “, în cu colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Sibiu – Centrul de Tineret Răşinari, expoziţia finalizează proiectul implementat de Asociaţia “Dram Center 07 “ Sibiu. Proiectu a avut ca scop dezvoltarea personală prin iniţierea de activităţi în folosul tinerilor şi a comunităţii şi s-a realizat prin participarea a 35 de tineri din judeţul Sibiu şi din localitatea Bălţi, Republica Moldova.

Expoziţia rămâne deschisă până la 1 octombrie.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus