Duminică,
21.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Bloggerii sibieni vor parcari pentru biciclete

Tudor Popa, omul din spatele blogului CeMerită(punct)ro, a strâns în jurul său o mână de bloggeri sibieni, a accesat un grant dedicat bloggerilor prin Raiffeisen Comunități și încearcă acum să acceseze fonduri pentru a amplasa în tot orașul rasteluri pentru biciclete. „Avem în Sibiu 18 km. de piste de bicicletă, eu zic că ar fi cazul să avem şi parcări pe măsură. Vreau să instalăm rasteluri de biciclete prin tot oraşul. Şi la terenul de baschet şi în parc şi în faţa blocului şi lângă magazinul din colţul străzii. Doi amici vor şi ei acelaşi lucru ca şi mine şi, mai mult, au găsit nişte oameni pasionaţi de biciclete dispuşi să finanţeze proiectul nostru prin Programul de granturi pentru bloggeri”, spune bloggerul sibian. În total, prin proiect se urmărește amplasarea a 200 de spații de parcat bicicleta în 20 de locuri din oraș. Intitulat „Bicicleta zilnică”, proiectul e realizat de Asociația „Al 6-lea jucător” și susținut de PeDale și de AIOS. Proiectul a trecut de faza analizei preliminarii a Raiffeisen Comunități iar în acest moment, bloggerii sibieni caută producători, parteneri, sponsori și voluntari. Următoarea fază a proiectului va începe în 9 septembrie când, până la finalul lunii, proiectul va trebui votat pe pagina de internet a Raiffeisen Comunități, în categoria pentru bloggeri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 541

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus