Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
5°C

CSS Soimii Sibiu participa la cel mai important turneu de fotbal pentru juniori

Pe 1 septembrie se dă lovitura de începere a unuia dintre cele mai importante turnee de fotbal pentru juniori din ţară,”Cupa E.ON – Kinder”. 101 echipe de la 54 de cluburi de fotbal din ţară se aliniază la startul acestei ediţii pentru a oferi spectacol de fotbal şi pentru a-i încânta pe toţi iubitorii sportului rege.

Sibiul este reprezentat, la categoria 2000, de CSS Şoimii.

"Turneul de la Târgu Mureş este foarte puternic, are cele mai valoroase echipe din ţară. Am mai participat pentru că programul este structurat foarte bine, n-am avut nicio problemă la cazare, masă, şi anul acesta credem că va fi la fel. Aceste turnee sunt cele mai importante pentru copii, pentru ca ei să înveţe, să crească”, Iulian Ghiţă, organizator competiţii - Academia Hagi.

“Ne-a motivat să participăm faptul că sunt în competiţie foarte multe echipe. Ne-au plăcut foarte mult organizarea, condiţiile de cazare, oraşul şi oamenii, contează foarte mult şi acestea. De asemenea, nivelul tehnic al competiţiei este foarte ridicat”, declară Iulian Branzelof, antrenor al grupelor 2000 şi 2002, în cadrul FC Juniorul Bucureşti.

“Am auzit de turneul de la Târgu Mureş de la numeroase asociaţii sportive ce l-au recomandat ca fiind foarte bun. Cred că de la Academia Hagi am auzit prima oară de acest turneu. Sunt foarte bune pentru copii aceste competiţii, nu neapărat pentru rezultate, ci pentru pregătirea lor”, declară Silviu Bogdan, manager general, Viitorul Ştiinţa Craiova.

Turneul se va desfăşura în perioada 1-4 septembrie la Târgu Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Ungheni şi Sâncraiu de Mureş, gazda turneului fiind Asociaţia sportivă Kinder Sângeorgiu de Mureş. ACS Kinder este sprijinită financiar din anul 2006 de Grupul E.ON din România, care are convingerea că practicarea sportului joacă un rol important în bunăstarea vieţii individuale, a familiei şi a comunităţii. Palmaresul echipei ACS Kinder atât în plan naţional cât şi internaţional a adus multă bucurie şi încredere în acest parteneriat şi astfel, în Târgu Mureş se organizează anual, începând cu anul 2007, ”Cupa E.ON – Kinder” la fotbal pentru copii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus