Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
17°C

Doi tineri de 17 si 18 ani, principalii suspecti pentru valul de spargeri de acum o saptamana

Doi tineri, cu vârstele de 17 şi 18 ani, domiciliaţi în municipiul Sibiu, sunt cercetaţi de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, fiind principalii suspecţi într-un dosar penal de furt din imobile, garaje şi societăţi comerciale.

În data de 25 august, administratorii a 4 societăţi comerciale şi a 3 imobile din municipiul Sibiu, au sesizat faptul că în cursul nopţii persoane neidentificate au pătruns în sediile, respectiv garajele lor, iar din interior au fost sustrase diferite bunuri: două unităţi centrale de calculator, monitor LCD tastatură, mouse, un troler, un telefon mobil, o geanta de voiaj, o bormaşină, două cuţite.

"Aceste spaţii se aflau la parterul a 3 scări de bloc din municipiul Sibiu, învecinate. În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului creat au fost identificaţi ieri doi tineri, principali suspecţi în acest caz", explică Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus