Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Hotel Ibis Sibiu trece criza cu salile de conferinte

Hotel Ibis din Sibiu a avut cea mai mare creștere a gradului de ocupare a sălilor de conferințe, dintre toate hotelurile Ibis din țară. Reţeaua hotelieră Ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a înregistrat o creştere a gradului de ocupare cu 15% în primele şase luni ale anului comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit oficialilor companiei, citați de zf.ro. Ibis deține în România patru hoteluri de trei stele în România, două în Bucuresti şi câte unul la Constanţa şi Sibiu.
Pe segmentul de conferinţe, Ibis România a înregistrat o creştre cu 75% în primul semestru. Cea mai bună evoluţie în acest segment a fost înregistrată de Ibis Sibiu, unde numărul de săli de conferinţă ocupate a crescut cu 189% faţă de perioada similară din 2010.
Foto: ibishotels.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus