Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Mutare pe piața hotelieră: Ibis dispare din Sibiu

Mutare pe piața hotelieră: Ibis dispare din Sibiu

Radu Enache, antreprenorul care controlează lanţul hotelier Continental, a declarant pentru Ziarul Financiar că renunță la colaborarea cu lanţul internaţional Accor, ceea ce înseamnă că sigla Ibis Hotels dispare de pe fațadele hotelurilor, inclusiv cel deținut în Sibiu.

În total este vorba despre patru hoteluri ibis (două în Capitală, unu în Sibiu şi unu în Constanţa), ce adună 760 de camere, și care vor trece sub brandul Continental.

„De 20 de ani colaborăm, dar acum nu mai vedem o situaţie de tip „win-win“ şi am decis ca în decembrie 2020 să încheiem colaborarea. M-am întrebat cum pot face ei o politică de marketing pentru hotelurile mele când acum operează şi alte hoteluri în Bucureşti sub alte branduri. Vom schimba strategia, iar această decizie face parte din noul plan de dezvoltare pe care îl avem“, a spus omul de afaceri, citat de zf.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ioji

Acum 3 ani

De fapt cooperarea cu Ibis m-a surprins foarte mult...cind au inceput colaborarea cu acest lant de hoteluri. Continentalul facea parte din grupul celor 3 hoteluri top ale Sibiului iar colaborarea aceasta nu a fost una reusita....cunoscand calitatea si confortul mediocru al hotelurilor Ibis. Cu un plan clar, profesional de marketing bazat pe risultate, sigur vor ajunge in top.
Raspunde

@loji

Acum 3 ani

Da, cei de la Continental sunt net superiori si au un plan de marketing atat de profesional incat te doare mintea. Cat de 'profesional' sa te duca mintea ca sa distrugi un brand istoric, Hotel Bulevard si sa-l inlocuiesti cu 'Forum'?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus