Vineri,
03.12.2021
Cer Senin
Acum
12°C

223 de contestatii la Bacalaureat. Cele mai multe la matematica

Ieri, după afișarea rezultatelor sesiunii de toamnă a Bacalaureatului, elevii nemulțumiți de notele obținute au depus 223 de contestații.

Dintre acestea, cele mai multe s-au înregistrat la matematică, 91. În funcție de numărul contestațiilor depuse, matematicii îi urmează Limba și Literatura Română, cu 73 de contestații, biologia, cu 29, și chimia, cu 11 contestații. Lucrările nemulțumiților vor fi recorectate în Alba Iulia.

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului sibian a fost de 21, 95 la sută. Acest procent de promovabilitate este considerat normal de către Inspectorul Școlar General, Constantin Gorun, și în relație directă cu nivelul de pregătire al elevilor. „E normal. E în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui elev și de învățarea pe care trebuia să o ia mai în serios”, a spus Constantin Gorun.

Afișarea rezultatelor finale se va face în data de șapte septembrie, după ce în zilele de cinci și șase se vor rezolva contestațiile.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus