Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Locul trei pentru rugbystii sibieni, dupa prima etapa de R7

Rugbyștii sibieni s-au întors de la Târgoviște, unde s-a desfășurat prima etapă de rugby în 7, cu un merituos loc 3, surclasând echipe ca CS Metrorex sau Sportul Studențesc.

Sibienii au ieșit din grupa B, în care se mai aflau RC Grivița, CS Metrorex, CS Năvodari și echipa Jandarmeriei Române, de pe locul doi. Singura înfrângere suferită de băieții antrenați de Florin Troancă a venit în urma meciului cu cea care avea să se claseze pe locul întâi, RC Grivița, scor 0-27. În celelalte meciuri din grupă, rugbyștii CSM Sibiu au învins Metrorexul cu 14-7, Năvodariul cu 7-5 și pe Jandarmeria Română cu 31-0.

În semifinală, sibienii au dat nas în nas cu viitoarea adversară din meciul de baraj pentru promovarea în Divizia Națională, CS Olimpia București. De această dată, bucureștenii au învins, scor 21-7, trimițându-i pe sibieni în finala mică, cea pentru locurile trei sau patru. În cealaltă semifinală, Grivița a trecut de Sportul Studențesc.

În finala mică, în care CSM Sibiu s-a luptat pentru un loc pe podium cu Sportul Studențesc, sibienii au ieșit învingători, cu scorul de 17-0. Locul întâi i-a revenit Griviței, după ce a trecut la pas de Olimpia București, scor 22-7. După prima etapă de R7, echipa sibiană a strâns 10 puncte.

Antrenorul-jucător al sibienilor, Florin Troancă, care s-a băgat la joc pentru o jumătate de repriză în meciul cu CS Năvodari, a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi și a văzut-o pe CSM Sibiu drept „una dintre surprizele frumoase ale turneului”. „Turneul a fost foarte foarte greu, mai ales că am întâlnit echipe din Divizia A. Meciurile erau la o diferență de aproape o oră, îți revii puțin mai greu, mai ales că a fost și foarte cald. Am rulat tot lotul, pentru a-i mai odihni pe băieți. Un turneu echilibrat, cu răsturnări de situație de-o parte și de cealaltă. Au fost jocuri deschise, spectaculoase, care au plăcut publicului spectator. Cred că am fost una dintre surprizele frumoase ale turneului”, a spus, pentru Turnul Sfatului, Florin Troancă.

Turneul de rugby în 7 nu s-a încheiat, pentru acesta mai sunt prevăzute alte trei etape, disputate tot la Târgoviște. Următoarea etapă de R7 se va juca în data de 25 septembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus