Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

S-a stabilit: se ocupa Ariton de contractul cu Rosia Montana G.C.

Premierul a anunțat că l-a delegat pe Ministrul Economiei, Ion Ariton, și pe Ministrul Mediului, László Borbély, să renegocieze contractul cu Roșia Montană Gold Corporation. ”Legat de Roşia Montană, trebuie luată o decizie. Ministerul Economiei şi Ministerul Mediului se ocupă de contractul acesta, pentru a lua o decizie avantajoasă pentru România”, a declarat Boc în cadrul unei emisiuni a postului public de televiziune.
Ariton, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că ministerul pe care îl conduce va reanaliza contractul privind proiectul minier de la Roşia Montană şi va decide dacă va propune o renegociere, afirmând că el şi-ar dori o renegociere favorabilă pentru statul român. "Noi putem să facem o reanalizare a lui. Am purtat o discuţie cu premierul, pentru a discuta condiţiile în care a fost încheiat acest contract, să vedem dacă putem îmbunătăţi pentru ceea ce înseamnă un beneficiu al statului român. Cred că o astfel de discuţie nu are de ce să nu fie oportună", a afirmat Ariton.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

E clar

Acum 11 ani

Ne-am ars...... oare aurul se evapora? benzina sa
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

JALE, dar poate scapam de el din Sibiu...
Raspunde

octogon

Acum 11 ani

la renegocieri nu e nevoie de nici un ministru ci de 2-3 avocati versati in dreptul international, altfel se intampla cum s-a mai intamplat si romanii raman cu paguba.
Raspunde

Ana

Acum 11 ani

Mult succes domnule Ariton !
Raspunde

elen@

Acum 11 ani

Bun ....pai daca zici ca te ocupi d-ta , sa stam linistiti zic ? M-as bucura sa pot zice \"da , putem sta linistiti \" insa aste de d-ta depinde , asa ca hai sa facem o treaba buna , vrei ? It s ur \' time to show what u got , do it well !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus