Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Operatorii ecomonici sanctionati de DSVSA

În urma controalelor Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu, din luna august, 19 operatori ecomonici au fost amendaţi şi alţi 12 au primit avertismente.

Dintre unităţile verificate, cele mai multe amenzi, de peste 20.000 de lei, le-au primit unităţile de panificaţie, hipermarketurile, restaurantele şi producătorii individuali.

Acţiunile DSVSA Sibiu au vizat controlul şi supravegherea activităţii unităţilor cu activitate în domeniul alimentar şi verificarea calităţi, salubrităţii, a modului de păstrare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală.

Abaterile cel mai des întâlnite au fost întreţinerea necorespunzătoare a spaţiilor de depozitare şi prelucrare a materiilor prime, lipsa plaselor împotriva pătrunderii insectelor, nerespectarea normelor de igienă a animalelor şi ambalarea şi etichetarea necorespunzătoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus