Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 70 de locuri libere la Teologie

Facultatea de Teologie Ortodoxă "Andrei Şaguna" organizează în perioada 5-13 septembrie înscrierea candidaţilor din cea de-a doua sesiune de admitere din acest an.

Conform Ziarului Lumina candidaţii se pot înscrie pentru cele 6 locuri bugetate la Teologie pastorală rămase libere după sesiunea din iulie. De asemenea, candidaţii mai pot opta pentru 37 de locuri cu taxă la Teologie pastorală. La specializarea Teologie asistenţă socială se va organiza concurs de admitere pentru 13 locuri bugetate şi 20 de locuri cu taxă, rămase libere după prima admitere din luna iulie. Tot în această perioadă va avea loc şi prima sesiune de admitere pentru studiile de master şi doctorat, locurile oferite şi detaliile privind admiterea urmează să fie comunicate de conducerea facultăţii. Admiterea pentru studiile de licenţă constă în mai multe probe: test psihologic (eliminatoriu), urmat de o examinare a aptitudinilor muzicale (pentru Teologie pastorală) şi de o probă de cunoştinţe religioase. Media de admitere este alcătuită din: media la examenul de bacalaureat - 50%, media anilor de liceu - 25%, proba de cunoştinţe religioase - 25%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus