Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

100 documentare selectionate la Astra Film Festival 2011

Organizatorii celui mai important eveniment din lumea filmului documentar din Europa Centrală și de Est au încheiat selecția filmelor care vor fi proiectate în cadrul celei de-a 11-a ediții a Astra Film Festival, programat între 25 și 30 octombrie 2011.
Din cele peste 1000 de filme înscrise, organizatorii Astra Film Festival au fost selecționate pentru cele patru secțiuni competiționale – International, Europa, Romania și Student Docs – 54 de producții. Împreună cu filmele prezentate în secţiunile speciale: Astra Film Junior, Eco-Doc, Made in Romania, Panel Doc-Investigational, One World Romania și Panorama, AFF 2011 proiectează în total 100 de filme, produse în 30 de țări.
”Pe lângă responsabilitatea, oboseala, presiunile termenelor, care ne copleșesc în această perioadă a selecției prin cantitatea tot mai mare de filme pe care trebuie să le vizionăm trăim și emoția, onorarea, că festivalul nostru este cotat foarte sus. Sunt peste o mie de producători din toată lumea (din toate țările Asiei, din Australia din America de Sud și Nord și din Europa), care s-au înscris în competiția festivalul nostru de la Sibiu”, spune Dumitru Budrala, directorul AFF.
Astra Film Festival este cel mai vechi festival internațional de documentar din România şi cel mai amplu de acest gen din această parte a lumii. În afara proiecţiilor de filme documentare, ediţia din acest an găzduieşte, printre altele, expoziţii de fotografie, spectacole de muzică, workshop-uri şi, pentru prima dată, o serie de masterclass-uri cu invitaţi din elita producătorilor şi regizorilor de film documentar din lume.
Astra Film Festival este un eveniment organizat de Astra Film – departament al Complexului Naţional Muzeal Astra – şi de Fundaţia Astra Film.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus