Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Accident grav intre Slimnic si Sura Mare provocat de un tanar slimnicean beat

O familie din Sibiu a ajuns în această seară la spital, după ce Loganul cu care circulau a fost izbit în plin de un Audi ce cobora de la Slimnic la Şura Mare. Şoferul Audi-ului băuse bine înainte şi a scăpat controlul volanului.

Şoferul era din Slimnic şi conducea Audi A 4 pe direcţia Slimnic – Şura Mare. Viteza excesivă l-a facut pe slimniceanul de 21 de ani să piardă controlul volanului pe cubele deosebit de periculoase din zonă. Maşina a ajuns pe contrasens şi a intrat în plin într-un Logan care circula regulamentar.  Şoferul vinovat era însă foarte beat, rezultatul pe etilotest fiind de 0,97 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Şoferul şi pasagera din Logan, soţ şi soţie, de 54 respectiv 51 de ani, au fost preluaţi de cei de la SMURD şi transportaţi de urgenţă la spital. Au scăpat din fericire cu răni uşoare şi nu au avut nevoie de internare.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 14 a fost complet blocat aproximativ o oră, iar pe ambele sensuri s-au format coloane de maşini pe o distanţă de câţiva kilometri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 267

Comentarii

1 comentarii

Dumitru

Acum 12 ani

Nemernicii de la drumuri sau din alta parte: s-a dat drumul la circulatie dar toate ramasitele cioburi, plasticuri au ramas ipe drum dupa ce epavele au fost ridicate. Am trecut tocmai cand a plecat platforma cu epavele, dar nu se poate, este strigator la cer. Bai fratilor diriguitori, lasati naibii amenzile şi apucaţi-vă de fondul problemelor. Ati auzit de ADAC? Era echivalentul ACR-ului, dar era cu munmca nu cu furatul. asa ca.....................
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus