Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Casa de recreere pentru seniorii Sibiului

Pe locul fostei Grădinițe nr 28, de pe strada Andrei Șaguna, va fi amenajat un centru destinat pensionarilor și familiilor acestora, care să desfășoare aici activități sociale, recreative, culturale și informative. Grădinița a funcționat până în 2010, iar de la oprirea activității didactice, clădirea a intrat într-un și mai avansat stadiu de degradare. ”Ca destinație, imobilul nu este corespunzător pentru activitatea instructiv-educativă a preșcolarilor, clădirea înglobează și trei apartamente proprietate privată” , se arată într-un aviz transmis de Ministerul Educației către Primăra Sibiu.
Prin acest aviz, Ministerul a aprobat schimbarea destinației imobilului de pe strada Andrei Șaguna nr. 21, intenție pe care reprezentanții Consiliului Local Sibiu au manifestat-o din vara acestui an.
”Deocamdată a fost aprobată schimbarea destinației în cea a unui centru pentru persoanele în vârstă, urmând ca în viitor să se stabilească detaliile exacte ale acestui proiect”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Actualul imobil are două săli de grupă, grup sanitar, vestiar, două birouri, sală de mese, bloc alimentar, magazie și trei anexe, cu acces din curtea interioară, pe o suprafață de 307 mp.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus