Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sportul – Vointa: 2-2. Sibienii au mai pierdut doua puncte

După probabil cel mai bun meci din Liga I, Voința a remizat, în deplasarea din Regie, cu Sportul Studențesc. Meciul a fost spectaculos, cu multe ocazii de poartă, plăcut ochiului. Echipe nu s-au menajat, n-au propus o primă parte de tatonare, ci au intrat la joc din primul minut. Un joc deschis, al cărui deznodământ s-a aflat abia la final, formațiile prestând un fotbal de calitate, cum rar se vede în primul eșalon fotbalistic românesc. 

Ambele formații au fost aproape de a deschide scorul, dar ocaziile lui Iulian Popa, Bunea sau Matei au fost de departe cele mai importante ale primei reprize. De cealaltă parte, studenții ratau și ei ocazii bune prin Curelea sau Dobre. Cea mai mare șansă de gol a primei reprize i-a aparținut lui Iulian Popa, care a scăpat singur cu portarul Popescu. Acesta i-a închis bine unghiul, iar mingea trimisă spre poartă de Popa a trecut la jumătate de poarta lăsată goală. O ocazie asemănătoare a avut și Matei, în minutul 18, când a rămas, în careu, singur cu portarul Sportului, dar jucătorul sibienilor și-a pierdut luciditatea și a tras în portar. După prima repriză a jocului cu Sportul, „alb-verzii” l-au pierdut pe căpitanul Grigore, ieșit accidentat în primele minute ale jocului.

Repriza a doua

Partea secună a adus și golurile partidei disputate în Regie. Nici nu începuse bine repriza secundă, că sibienii au și trecut la conducerea jocului. Eforturile lor au fost răsplătite în minutul 48, când Forika trimite cu capul, din careu, o lovitură liberă bătută de Iulian Popa. Sibienii nu s-au bucurat prea mult de marcarea golului, deoarece, în minutul 52, Ghețan egala pentru Sportul. Simțind că echipa sa poate mai mult, Pelici mută și-l schimbă pe Martinescu cu mult mai experimentatul Coman. Meciul se mai calmase, dar tot sibienii exercitau o ușoară presiune. Urma să iasă și Matei, înlocuit de Maghici, iar la gazde, Rațiu îl înlocuia pe Patriche. În minutul 78, Voința prelua pentru a doua oară conducerea pe tabela de marcaj, prin Bunea, care a reluat cu capul în poartă, o centrare de pe partea stângă de atac, venită de la Coman. Unul dintre cei mai buni jucători ai Sibiului, Iulian Popa, avea să iasă de pe teren în minutul 80, în locul său intrând Nicola. Intrat în teren din postura de rezervă, Lazăr stabilește din nou egalitatea pe terenul din Regie, în urma unei ezitări a lui Dănălache, care a ieșit greșit la un contraatac al gazdelor. Cu mingea la picioare, după ce Dănălache a scăpat-o, și cu poarta goală, Lazăr nu avea cum să rateze și a trimis sigur pe el mingea în poarta sibienilor, ducând scorul la 2-2. Ultimele minute n-au mai adus schimbări pe tabelă.

Meciul se încheie egal, iar sibienii continuă să piardă puncte, după ce reușesc să controleze jocul și să aibă ocazii monumentale de a marca.

 

Echipele de start

Sportul Studentesc : Popescu, Beta, Patriche, Ghinga, Farmache, Maxim, Dobre, Lungu, Ferfelea – Chețan, Curelea
Rezerve: Ormenișan, Lazăr, Vasile Nicola, Cioranu, Rațiu, Irimia

Vointa Sibiu : Dănălache, Forika, Andrei Tînc, Grigore, Beza, Bunea, Dâlbea, Tătar, Matei, Popa, Martinescu
Rezerve: Miron, Măjer, Lungu, Coman, Nicola, Bar, Maghici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

me

Acum 12 ani

am observat un aspect bizar petrecut in ultimele. secvente ale meciului: mai erau vreo 20 sec din prelungiri si aveam corner, iar pelici cheama la executie un jucator tocmai....... de la sibiu!!!!!!!!! poate marcam dupa aceasta faza poate nu, dar n-ai voie sa tratezi in halul asta asemenea faze.
Raspunde

dudu

Acum 12 ani

Danalache asta e panarama mare. Nu e prima data cand greseste grav in campionatul asta si luam gol dupa o greseala grava a sa. De ce il tine Pelici in poarta nu inteleg.
Raspunde

curios

Acum 12 ani

stie cineva de ce nu a jucat negut ?
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 12 ani

cred ca retrogradeaza
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

Tineti-va tari baieti ca char sunteti buni! La Medias ati pierdut pe greseli individuale (cu putina atentie puteau sa nu fie!), ieri la fel, dar jocul si angajarea voastra e buna! Suntem alaturi de voi. Succes!
Raspunde

@student valcean cu buletin de sibiu

Acum 12 ani

Inca nu ai intrat cu bmw-ul in stalp ?
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 12 ani

n-am intrat, doar am oprit 10 minute la ma-ta cat sa-i dau poula la supt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus