Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Turcan insista: Remanierea trebuie facuta, dar sa nu se uite de secretarii de stat, directorii de agentii guvernamentale, sefii de deconcenntrate

Deputatul PD-L, Raluca Turcan susține că este timpul ca Guvernul Boc să-și împrospăteze miniștrii, însă spre deosebire de alte dăți când a susținut această idee, acum propune ca remanierea să fie făcută până în eșaloanele doi și trei. ”Să nu uităm nici de eșaloanele 2 și 3 ale guvernării, fiindcă și acolo sunt oamenii PDL, iar cetățenii și mediul de afaceri își formează imaginea asupra PDL în special prin interacțiuni la nivelele inferioare ale administrației. E nevoie și de o discuție referitoare la secretarii de stat, directorii de agenții guvernamentale, șefii de instituții deconcenntrate din județe. Schimbări serioase trebuie operate și aici, în baza evaluărilor din ministere și judeșe”, susține Turcan într-o postare pe blog.
În plus, deputatul consideră că trebuie realizată o strategie ”post-criză” pentru a le spune oamenilor ce-i așteaptă și după 2011. ”Trebuie să oferim oamenilor o viziune pentru România post-criză. Dacă 2011 este anul ieșirii din criză, atunci acest lucru înseamnă o nouă viziune de dezvoltare, pe care PDL trebuie să o producă. (...) Înainte ca PDL să facă o nouă construcție politică, PDL trebuie să demonstreze că se schimbă el însuși. Că își adaptează viziunea, că își schimbă parte din oameni, că își îmbunătățește capacitatea de a interacționa cu alegătorii, că își atinge obiectivele guvernării. Că face reformă și remaniere. Fiindcă altfel, orice rebranding va fi un eșec”, a mai scris Turcan.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 160

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus