Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Weekend aglomerat pentru medicii de la Urgente

Medicii de la Urgenţe au avut parte de un weekend aglomerat, după ce vineri la Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns un tanar de 24 de ani, din Iaşi, victima unei agresiuni. Tânărul, care prezenta un traumatism cranio-facial cu fractură piramidă nazală, a povestit medicilor că a fost atacat şi batut de mai multe persoane.

Şi sâmbătă au ajuns la spital trei pacienţi cu traumatime cranio-cerebrale şi multiple fracturi. Primul pacient, un bărbat de 66 de ani, a fost acostat pe stradă de doi tineri, aflaţi în stare de ebrietate, care au ieşit dintr-un bar cu chef de ceartă. A doua victimă a ajuns la spital cu un traumatism toracic şi cu fracturi costale, iar al treilea bărbat din Roşia s-a trezit la spital, cu multiple traumatisme, după ce a fost bătut crunt de un vecin.

Nici ziua de duminică nu a fost mai liniştită. În cursul zilei, la Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns o femeie de 62 de ani, din Sibiu, victima unei agersiuni. Deşi a fost internată cu traumatism cranio-cerebral închis, pacienta nu a vrut să dea detalii despre circumstanţele în care a fost agresată. Un alt tânăr, care a băut într-un bar cu mai mulţi prieteni, s-a trezit la spital după ce unul dintre aceştia s-a înfuriat şi l-a lovit cu o bâtă în cap.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 193

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus