Sâmbătă,
23.10.2021
Ceata
Acum
14°C

Încă un deces la Sibiu din cauza coronavirusului

Încă un deces la Sibiu din cauza coronavirusului

Grupul de Comunicare Strategică anunță în ziua de Paști un nou deces la Sibiu provocat de infecția cu noul coronavirus.

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 64 de ani, care suferea și de cardiopatie ischemică cronică. Femeia a fost Internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, la Unitatea Primiri Urgențe, în data de 17 aprilie, din păcate ea și decedând în cursul aceleiași zile. Testul pentru coronavirus a venit pozitiv a doua zi, în 18 aprilie.

În total, în cursul zilei de duminică a fost anunțat oficial decesul a încă 11 persoane din cauza coronavirusului în România. Este vorba despre cinci femei şi şase bărbaţi, pacienţi din judeţele Hunedoara, Ilfov, Ialomiţa, Arad, Timiş, Sibiu, Argeş şi municipiul Bucureşti. Bilanţul deceselor a ajuns la 445.
Pe de altă parte, 69 de persoane au fost testate pentru infecția cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu. Acesta este un număr record de testări efectuate la nivelul județului nostru. Dintre testele de ieri, 27 au fost confirmate, iar 42 de teste au avut rezultat negativ.

Conform Prefecturii Sibiu, în județul nostru, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns duminică  la 166 de cazuri, în total 632 de rezultate fiind negative, potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu. Au fost declarate vindecate și externate 30 de persoane, iar 12 persoane au decedat. Numărul de testări efectuate în ultimele 24 de ore, respectiv 69, este un record în județul nostru, cel mai mare număr de testări până acum fiind de 65, efectuate pe 14 aprilie.

http://www.turnulsfatului.ro/2020/04/18/al-12-lea-deces-la-sibiu-provocat-de-coronavirus-un-barbat-de-64-de-ani/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Sibian SB

Acum 1 an

Faceți teste, minim cateva sute pe zi. Doar asa puteți ajunge sa salvati vieti.
Raspunde

realistul

Acum 1 an

Nu vom avea liniste prea curand. Epidemia nu se potoleste, activitatile nu se pot relua. Cat mai putem sta izolati? Nu pt. ca devenim depresivi, ci pt. ca viata e, in fond, practica si daca nu muncim si nu producem la ce sa ne asteptam?!
Raspunde

rosu

Acum 1 an

Stam izolati pana la sfarsit: operatia va reusi, pacientul (economia) va fi insa mort.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus