Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Se voteaza pentru rastelurile de biciclete

Proiectul inițiat de bloggerul sibian Tudor Popa, prin care se dorește amplasarea de rasteluri de biciclete în tot orașul Sibiu a trecut în faza următoare în Raiffeisen Comunități, faza votului. Bicicleta zilnică dorește să încurajeze folosirea bicicletei în activitățile zilnice pentru deplasările cotidiene. Proiectul dorește amplasarea de rasteluri în cât mai multe zone din oraș, ca un plus la cei 18 kilometri de pistă de biciclete nou amenajați prin oraș. „Avem în Sibiu 18 km. de piste de bicicletă, eu zic că ar fi cazul să avem şi parcări pe măsură. Vreau să instalăm rasteluri de biciclete prin tot oraşul. Şi la terenul de baschet şi în parc şi în faţa blocului şi lângă magazinul din colţul străzii. Doi amici vor şi ei acelaşi lucru ca şi mine şi, mai mult, au găsit nişte oameni pasionaţi de biciclete dispuşi să finanţeze proiectul nostru prin Programul de granturi pentru bloggeri”, spune Tudor Popa. În total, în Sibiu ar urma să fie create 200 de parcări pentru bicicleta. Proiectul poate fi votat pe pagina de internet a Raiffeisen Comunități după înregistrare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 396

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

6 comentarii

sibianca

Acum 11 ani

rastel fiind?????????????
Raspunde

dex

Acum 11 ani

RASTÉL ~uri n. Suport compartimentat de care se reazemă anumite obiecte (arme, schiuri, biciclete etc.). [Pl. și rastele] /<it. rastello, germ. Rastel
Raspunde

anna

Acum 11 ani

super.dar e moarte sigura sa circuli pe benzile alea de biciclisti...
Raspunde

tudor CeMerita

Acum 11 ani

anna, tu macar ai mers vreodata pe benzile alea de biciclisti? eu mergeam printre masini si cand nu erau, acum e super lejer sa mergi cu bicicleta prin oras.
Raspunde

sibianca

Acum 11 ani

aham. ms dex:)
Raspunde

un sibian biciclist si sofer

Acum 11 ani

De acord cu \'anna\'. Pistele pentru biciclisti - in configuraria actuala - sunt un pericol atat pentru soferi cat si pentru biciclisti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus