Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Trei pietoni au fost accidentati pe parcursul zilei de ieri

Numărul accidentelor pietonale tinde să egaleze numărul celor rutiere.A fi în calitate de pieton presupune predispunerea la riscuri seriose de a fi accidentat. Se recomandă astfel o atenţie sporită atât pentru pietonii angajaţi în traversarea carosabilului cât şi pentru cei de pe margine. Doar pe percursul zilei de ieri, trei pietoni au fost accidentaţi din cauza neatenţiei lor sau a şoferilor

În Moşna, angajaţii unei societpăţi comerciale au reuşit să se accidenteze între ei. S. Ioan, de 41 de ani, în timp ce conducea un microbuz în localitatea Moşna, la efectuarea manevrei de mers înapoi nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit un bărbat, coleg şi angajat al aceleiaşi societăţi comerciale, pe care l-a prins între microbuz şi un stâlp. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Ieri-dimineaţă, sibianca S. Cosmina, de 37 de ani, în dreptul trecerii pentru pietoni de pe Şoseua Alba Iulia la intersecţia cu str. Bieltz, nu acordă prioriate de trecere unui bărbat de 28 de ani din Dumbrăveni şi care îl accidentează uşor. 

Un tânăr de 17 ani din Dumbrăveni a coborât din căruţă pentru a recupera o potcoavă ce-i căzuse calului. Nu s-a asigurat şi afost agăţat cu oglinda retrocizoare de o maşină ce venea în viteză din spate. Băiatul s-a ales cu câteva răni uşoare şi cu o sperietură zdravănă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 184

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus