Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Un nou spectacol marca Become

Tinerii actori ai Companiei de Teatru „Become” aduc în faţa publicului, la începutul toamnei şi al stagiunii, un nou spectacol de stradă, prezentat în premieră la Sibiu - „Nunta”.

Spectacolul a fost gândit în spiritul Asociaţiei „Become”, spirit care promovează, printre altele, folclorul şi tradiţiile româneşti. Astfel, „Nunta” este un spectacol itinerant prin Muzeul în aer liber, care va îmbina muzica şi teatrul cu elemente de tradiţie.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru, Alexandra Blejan, Oana Giuverdea, Tolea Dundev, Flavius Tinica şi muzicienii Radu Nechifor, Marius Tuţă, Mihai Neagu, Radu Neagu, Sebastian Stan, Roxana Tuţă şi Irina Nemeş.

„Pentru mine este o plăcere deosebită să urc pe scenă alături de Radu Nechifor, un naist de excepţie. Însă ineditul şi totodată surpriza noastră pentru public este prezenţa, în cadrul spectacolului, a actorului şi regizorului Viorel Branea, căruia îi mulţumim pentru că a acceptat provocarea lansată de tânăra Companie de Teatru Become” a spus Cătălin Grigoraş, directorul companiei de teatru.

Premiera va avea loc vineri, 16 septembrie, de la ora 18:00, la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA (Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului), cu intrare pe la poarta 2. Plecarea se va face cu un autobuz din parcarea teatrului, la ora 17:30. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0749 595 913.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus