Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

In partida cu Mediasul, "Sumi" merge la victorie

Antrenorul ploieștenilor, Marius Șumudică, a vorbit la conferința de presă care precede meciul cu gaziștii lui Pustai, despre principala armă a acestora, forța grupului, l-a catalogat pe principalul medieșean drept unul dintre cei mai buni antrenori ai României, dar așteaptă o victorie în meciul de sâmbătă, deși întâlnește „o echipă care joacă de mult împreună”.

”Întâlnim o echipă bună, care joacă de mult împreună, ceea ce este foarte important (vedeți și exemplul Oțelului). I-a plecat Eric, dar a păstrat unitatea grupului și antrenorul pe care îl socotesc printre cei mai buni din țară – iar asta o face mai puternică. Practic, întâlnim echipa care a scos Mainzul și a bătut Steaua în etapa trecută. Este o adversară dificilă, cu statură, cu potențial. Cu Rapidul i-am bătut de două ori, dar a fost foarte greu”, a declarat Marius Șumudică, citat de site-ul oficial al Astrei Ploiești.

În viziunea lui Șumudică, Astra începe să-și stabilească relațiile de joc, intensificându-și totodată și forța grupului. Principalul obiectiv al ploieștenilor în meciul cu Gaz Metan este acela de a fi periculoși în ofensivă. ”Dar și noi avem jucători foarte buni – chiar am citit în Gazetă că am fost pe primul loc la duelurile aeriene- prin detentă, joc de cap. Cred că vom fi sută la sută ca potențial și vom putea câștiga. În primul rând, trebuie să dăm gol, să fim periculoși în faza ofensivă. Iată că am marcat două goluri în deplasare, dar am și primit două, fiind nemulțumit de faza ofensivă. Am dovedit puterea de a reveni de două ori la Târgu Mureș și trebuie să ai potențial pentru a o face. Începem să câștigăm la relații de joc, să cristalizăm un prim 11. Există o forță a grupului și la Astra, vreau să o demonstrăm sâmbătă”, a mai spus Marius Șumudică, citat de fcastraploiesti.ro.

Astra – Gaz Metan se joacă sâmbătă, de la ora 19.00. Meciul contează în cadrul etapei a șaptea a Ligii I.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus