Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

S-a elucidat misterul, lui Majer i-a cazut un aparat pe picior

Zilele trecute, Florin Măjer s-a accidentat la unul din antrenamente și și-a rupt tendonul lui Ahile, de la piciorul stâng.

La finalul unui exercițiu pentru forța explozivă, Florin a alunecat și i-a scăpat aparatul pe picior, iar în urma contactului tendonul ahilian a cedat. Săptămâna viitoare, el va fi operat în Sibiu, de către același doctor pe la care au mai trecut și Burlacu, Buican sau Olteanu. Măjer va fi indisponibil pentru restul turului de campionat. „În timpul antrenamentului au fost făcute niște exerciții pentru forța explozivă, Măjer, din păcate, a alunecat și i-a scăpat unul din aparate pe picior, în urma contactului s-a ales cu această nefericită accidentare, care, din păcate pentru el și pentru noi bineînțeles, îl va ține departe de teren până la sfârșitul acestui tur. Urmează să fie operat săptămâna viitoare, în Sibiu. Este, cred, același medic care i-a operat și pe Burlacu, Buican și Olteanu. De plătit, nu știu cine va plăti, din câte știu eu, jucătorii au asigurare”, a declarat Alexandru Pelici, la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul Galați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus