Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Draganescu o "fluiera" pe Vointa, Voicu pe Gaz Metan

În meciurile din șaisprezecimile Cupei României „Timișoreana”, Voința Sibiu va fi arbitrată de prahoveanul Mugurel Drăgănescu, iar Gaz Metan Mediaș de băcăuanul Emil Voicu.

La cele două linii, Drăgănescu va fi ajutat de tușierii Sabin Gabriel Stroe și de Marius Nicoară. Prahoveanul Mihai Amorăriței va fi arbitru de rezervă. Observatori vor Marian Salomir și Marcel Coras.

De partea cealaltă, centralul partidei Gazului, Emil Voicu, îi are tușieri pe suceveanul Sebastian Eugen Gheorghe și pe nemțeanul Vladimir Urzică. Arbitrul de rezervă al meciului va fi Bogdan Ionuț Anghelinei, din Galați. Gheorghe Moise și Ion Rotaru, ambii din București, vor fi observatorii partidei disputate pe terenul divizionarei secunde CF Brăila.

Atât Voința, cât și Gazul joacă în aceeași zi, mâine, de la aceeași oră, 16.00, partide în cadrul Cupei României. Dacă Voința joacă pe teren propriu, cu CS Otopeni, Gaz Metan se deplasează în Brăila, pentru a o înfrunta echipa locală, CF Brăila.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus