Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Dan Baban: "Noi am inceput treaba, speram ca lumea sa se tina de cuvant"

De astăzi a început anul școlar și pentru elevii de la Liceul de Artă din Sibiu.

Două săptămâni a ținut greva profesorilor de la Liceul de Artă, demers la care s-au raliat și părinții copiilor, care, pe tot parcursul perioadei de proteste, i-au susținut necondiționat pe dascăli. Motivul grevei a fost neplata salariilor în ultimele două luni de zile, dat fiind faptul că fondurile destinate salariilor au fost epuizate. Problema este în curs de soluționare, având în vedere că în ședința de acum două zile a Guvernului României a fost luată în discuție situația creată la Liceul de Artă din Sibiu. Cele peste 100 de cadre didactice sibiene așteaptă să primească salariile restante, imediat ce modificările adoptate de Guvern vor fi publicate în Monitorul Oficial. „Banii nu știm când îi vom primi, dar am început școala. Noi ne facem treaba și sperăm ca lumea să se țină de cuvânt”, a declarat Dan Băban, directorul Liceului de Artă din Sibiu.

Pe toată perioada grevei, elevii au stat acasă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus