Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Interviu Ana Marian pentru profani, Anya pentru cunoscatori: "Un artist nu este un zeu!"

A devenit celebră după ce a fost cooptată în trupa HI-Q vreme de vreun an şi ceva. De curând, a fost dată drept exemplu tinerilor sibieni de către prefectul Horaţiu Răcuciu şi inclusă în campania anti-drog a Prefecturii, pe aceaşi poziţie cu actorii Ofelia Popii sau Florin Coşuleţ. De ce? Haideţi să aflăm de la ea!

Reporter: Ai fost prezentată de către domnul prefect drept un model. Tu te consideri unul?

Ana Marian: Eu sper în primul rând să fiu un model pentru mine. Dacă eu mă simt cu picioarele pe pământ şi am mare încredere în mine ca persoană, cu siguranţă asta mă ajută să fiu văzută pozitiv de către cei din jurul meu. Da, mă consider un model, din multe puncte de vedere. Acuma, modele le alegem fiecare din ce zonă considerăm, din familie, din exterior, de la teevizor, însă important este să luăm ce este mai bun.

Rep.: Este greu să fii model în ziua de astăzi, printre atâtea tentaţii şi atâtea false modele?

A.M.: Este foarte greu să fii privit ca un model în fiecare zi. Şi mai este foarte greu să ajungi acolo sus de unde să fii privit, dar în acelaşi timp este foarte uşor să cazi. Văd asta destul de des în jurul meu, sunt ulte decizii şi sunt unii atât de tineri încât mi se pare că păşesc pe un drum unde dacă ai pornit greşit este greu să redresezi situaţia. Da, este greu să fii model în ziua de azi. Succesul sau rezultatele bune îţi aduc în acelaşi timp bucurii foarte mari.

Rep.: Deci, până la urmă merită să fii model!

A. M.: Merită, merită!

Rep.: Cum ai primit ideea asta de a face campanie anti-droguri prin şcoli pentru Prefectură? Te-ai implicat direct, ai avut reţineri?

A. M.: Da, m-am implicat direct şi mi-au spus din start că va fi un proces de lungă durată şi că au nevoie de ajutorul meu şi al altor sibieni. Nu ştiu cât ajută contribuţia mea dar e clar că este de bun augur ceea ce se întâmplă. Cred că Prefectura a avut o idee foarte bună şi mă bucură mai mult faptul că vor mai departe, vor să o ducă mai departe şi nu se opresc aici. Puteau să zică că au făcut un filmuleţ, o povestioară şi gata, au ce raporta. Nu, ei merg mai departe.

Rep.: Ai văzut şi tu campania cum e făcută şi filmulţeul, care a fost realizat de oamenii din prefectură, inclusiv de domnul Prefect. Crezi că el ajunge la generaţiile din liceu şi la tinerele generaţii în definitiv?

A.M.: Din moment ce eu am luat parte la activităţile Prefecturii în licee, în Economic şi Brukenthal, pot să spun că tinerii, şi aici nu vreau să generalizez, dar tinerii vor să se implice. Cred că această campanie este auzită şi prezintă interes.

Rep.: Tu faci campanie împotriva etnobotanicelor dar lumea te vede ca o reprezentantă a industriei muzicale, ori ştii şi tu prea bine că mai sunt artişti care mai consumă...

A. M.: Bineînţeles! Nu înseamnă că un artist este un zeu! Important este scopul pentru care faci ceva şi te simţi implicat în industria muzicală românească. Sunt care o fac doar pentru bani, nu este un secret. Alţii au alte scopuri. Pentru mine a fost motivaţia de a-mi împlini visul de a cânta pe scenă şi de trăi acele emoţii care şi acum mă asaltează când mă gândesc. anyablog.ro arată şi trăirile mele de-a lungul timpului şi nu fac, niciodată nu am făcut, această activitate ca pe un moft. Sunt un om normal, cât se poate de transparant şi pentru asta oamenii mă văd exact aşa cum sunt. Nu mă străduiesc să dau mai mult decât sunt!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Scorpion

Acum 11 ani

mare vedete mai e si asta ...
Raspunde

Double Dragon

Acum 11 ani

Nu-mi trebe, bag pola-n ea!
Raspunde

x

Acum 11 ani

un exemplu \"pozitiv\" sa divortezi dupa nici 2 ani de casatorie ! Un exemplu de urmat pentru toti tinerii !
Raspunde

DD

Acum 11 ani

Cine e fara de pacat sa o judece, restul sa se uite in oglinda
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus