Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

92 de permise de conducere au fost suspendate doar in cursul saptamanii trecute

Verificările Poliţiei rutiere s-au concentrat în acest week-end pe şoferii ce nu acordă prioritate pietonilor, pe cei care au consumat alcool şi pe cei care nu au respectat semnele la trecerea de cale ferată. 37 de permiseau fost suspendate, iar pe întraga săptămână, 92.

Sâmbâtă, poliţiştii rutieri au urmărit pe cei care n-au mai avut răbdare şi-au trecut calea ferată fără a ţine cont de atenţionări. 44 de şoferi au primit sancţiuni contravenţionale şi cinci au rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. În Sibiu, pe str. Frigoriferului un tânăr aflat pe scuter a depăşit întreaga coloană de maşini ce aştepta trecerea trenului şi mai mult, a trecut-o. Acesta a fost sancţionat contravenţional.

În ceea ce-i priveşte pe şoferii ce nu acordă prioritate de trecere pietonilor, vineri, în doar două ore, au fost sancţionaţi contravenţional 24 de coonducători auto pentru neacordarea de prioritate, dintre care unul a pierdut dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

Tot vineri, în acelaşi interval orar, şi şoferii care au consumat alcool au fost luaţi în vizor. Ca urmare, alte npiuă permise au fost suspendate.

„Săptămâna trecută, la nivelul judeţului Sibiu, un număr de 92 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenda, fiind luată şi masură de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 158

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus