Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Inca o biserica, in Viile Sibiului

Parohia ortodoxă Dealu Ocnei așteaptă aprobarea consilierilor locali ai Sibiului pentru documentația PUD depusă în vederea ridicării unei noi biserici ortodoxe în cartierul sibian Viile Sibiului. Biserica va fi ridicată pe un teren de 1.000 de mp, din care lăcașul va ocupa 293 de mp. În cazul în care documentația va primi aprobare din partea majorității Consiliului local Sibiu, reprezentanții parohiei amintite vor trebui să amenajeze podețele de acces la amintitul teren până la obținerea autorizației de construcție. Autorizație care va limita ridicarea bisericii la cel mult 30 de metri înălțime peste cota terenului amenajat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 739

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Calin Blaga

Acum 12 ani

Cartierul sibian este Viile Sibiului unde se face biserica. Valea Viilor este o comuna in nordul judetului.
Raspunde

Gufy

Acum 12 ani

De care ,,culoare\'\' e biserica??? Mai bine construiti o ...moschee!!! S-ar crea un obiectiv turistic si poate scapam de traditionala ,,taxa \'\' cersita pe la porti de ciudati ...crestini! Hai ca am solutii : Un templu budist ori un loc de ... facut spirale de-ale lui Bivolaru!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus