Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Muzeul Brukenthal si-a prezentat in Croatia programul "Descoperind Muzeul"

În perioada 22 – 25 septembrie, Muzeul Naţional Brukenthal a participat la conferinţa anuală „The Best in Heritage”, singurul eveniment internaţional de prezentare a proiectelor de valorificare a patrimoniului cultural.

Muzeul Naţional Brukenthal a participat cu prezentarea programului de pedagogie muzeală „Descoperind Muzeul”, premiat în anul 2010 cu „Europa Nostra Award”, acordat de Uniunea Europeană.

Conferinţa s-a desfăşurat în Dubrovnik, Croaţia şi a fost organizată de European Heritage Association în colaborare cu Europa Nostra.

Instituţiile invitate să participe la conferinţa anuală de la Dubrovnik sunt primite în „The Best in Heritage Excellence Club”, intrând în reţeaua excelenţei practice în valorificarea patrimoniului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus