Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Nan nu crede ca Ariton a fost furat la Consiliul Judetean

Fostul președinte al PD Sibiu, Nicolae Nan susține că Ion Ariton nu trebuie să se plângă că nu a ajuns președinte al Consiliului Județean din cauza fraudării voturilor, pentru că acestea au fost numărate în comisii. Nan spune că aceste discuții nu sunt altceva decât niște ”găinării”. ”Răspunderea nu e a nimănui, pentru că e greu să crezi că se pot măslui  voturile nule când se numără în comisii. Și cine era acolo reprezentanți cei mai mulți, pentru că în 2000, PSD și-a depus tot câte doi. N-a fost nimic. Sunt niște găinării”, a declarat Nan, în cadrul emisiunii Pulsul Adevărului de la postul local de televiziune Antena 1 Sibiu.
Președintele PDL Sibiu, Ion Ariton l-a atacat în urmă cu câteva săptămâni pe liderul PSD Sibiu Ioan Cindrea, acuzându-l pe acesta de fraude electorale. ”Nu mă surprinde deloc faptul că d-l Cindrea vorbește despre fraude electorale. Știm cu toții experiența vastă pe care o are în domeniu. Vreau să îi reamintesc că, în 2008, PSD și PNL  au anulat, la Consiliul Județean Sibiu,  voturile a peste 10.500 de alegători, doar pentru că PDL avea candidații cei mai bine plasați”, spunea Ion Ariton.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

claudiu

Acum 10 ani

poker-istule
Raspunde

pcr

Acum 10 ani

sa incerce acum sa castige dl. ministru beton :)
Raspunde

babulus

Acum 10 ani

Mosh Tagartza asta, numit si 5 % datorita comisionului pe care-l percepea ca presedinte al CJ, este dobitocul caruia ii datoram faptul ca Polivalenta sibiana nu poate intra in circuitul international, fiindca mosh Carici a facut terenul cu cativa metri mai mic ca sa bage diferenta in buzunar, maruntis pentru poker.
Raspunde

ATENTIE 3

Acum 10 ani

daca erai pa aceste meleaguri in perioada 1996-2000 stiai ca: I. nicu nan \" nasul \" a pus la dispozitia germaniei municipiul si judetul sibiu;II. sibiu si jud. sibiu, frataietate pe viata PSD-PD, FDGR-PRM-UDMR-PNL, au pus mana pe consiliul local si judetean, acaparand toti banii si functiile publice, fondurile strucurale, domeniul privat al municipiului si al judetului. III. IMPRUMUTURI nejustificate 769 miliane IV.coruptia institutionalizata cu sprijinul deconcentratelor. Dovada: prim-procuror arestat condamnat, carabulea condamnat, ofiter sri arestat condamnat, primarul cercetat penal cu dosarul blocat la curtea de apel alba, ariton consilier local-prefect- senator-ministru, dosar penal blocat; cindrea -consilier local- deputat si balasoiu-consilier local -deputat cercetati penal , turcan- deputat pentru ca a construit biserica ortodoxa pe linia ferata cu rezultat adio linia ferata electrificata;cazan deputat, suditu deputat, oprean -rector, morar -consilier jud. sef cab. prim ministru nastase, consiler jud., pres CJ, prefec, suprefect; trihenea-consiler local, prefect, ministru etc. RUSINE !!!TRAIASCA MASINA DE VOT A TRADATORILOR DE NEAM SI TARA DIN SIBIU.
Raspunde

ioio

Acum 10 ani

Spune ARITON si trage apa !
Raspunde

fara Pd-L

Acum 10 ani

NU ne trebuie pe ARITON la Sibiu! POATE SA RAMANA LA BUCURESTI!!! de acolo are ce fura, de aici.....
Raspunde

@6

Acum 10 ani

pe limba romana de pe unde ai invatat???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus