Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Rugbystii sibieni au terminat pe locul patru turneul de R7

La finalul ultimei etape de Rugby în șapte, disputată astăzi la București, etapă care a finalizat totodată și turneul dedicat echipelor din Divizia A, sportivii CSM Sibiu au ocupat poziția a patra, în spatele forțelor Grivița, Olimpia și Năvodari.

Sibiul a ieșit din grupa din care făceau parte Metrorexul, Jandarmeria Română, Olimpia și Callatis cu trei victorii și o singură înfrângere. În primul meci, CSM Sibiu a trecut de Metrorex, cu scorul de 21-14. Meciul al doilea îi punea față în față pe sibieni cu sportivii Jandarmeriei Române, confruntarea terminându-se cu scorul de 34-7 pentru CSM. În meciul trei a venit și înfrângerea, când sibienii întâlneau rivala Olimpia, bucureștenii câștigând cu 22-12. Ultimul meci al grupei a fost câștigat la zero, Sibiu – Callatis: 33-0. În semifinale, sibienii întâlneau echipa care urma să fie câștigătoarea turneului de R7, RC Grivița, și pierdeau la zero, cu scorul de 0-24. În finală, scorul a fost strâns, dar, până la urmă, câștigători au ieșit cei din Năvodari, CSM Sibiu – Năvodari: 10-19.

Rugbyștii sibienii termină turneul de R7 pe locul patru, dar toate privirile și gândurile lor se îndreaptă spre turul meciului de baraj pentru Divizia Națională de sâmbătă, 15 octombrie, când la Sibiu va veni CSU Olimpia București.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus