Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Turcan: Sunt pentru remaniere, dar Ariton sa ramana ministru

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat joi că este în continuare pentru o remaniere la nivelul guvernului, însă nu crede că schimbarea ministrului Economiei, Ion Ariton ar fi oportună. Cel puțin pentru organizația județeană a PDL. ”Sunt în continuare susținătoarea unei remanieri deoarece că cred în continuare că până la sfârșitul anului, partidul ar trebui să-și definitiveze cea mai bună echipă de conducere care pe plan guvernamental să conducă la relansarea economiei, iar în plan politic să conducă partidul la conducerea alegerilor de anul viitor. Dacă premierul nu va dori această remaniere, mi-as dori ca acest refuz să aibă o argumentație foarte clară. Să vină să spună că acești oameni și-au îndeplinit toate îndatoririle”, a declarat Turcan, în cadrul emisiunii Pulsul Adevărului de la postul local de televiziune Antena 1 Sibiu.
Despre Ariton, Turcan crede că ar fi bine să rămână ministru, pentru ca PDL Sibiu să nu piardă din imagine. ”Cred că domnul ministru Ariton reprezintă un mare avantaj pentru organizatia Sibiu și pentru Sibiu, pentru că este pentru prima oară câmd ai un ministru atât de greu. Ar fi o mare greșeală politică să-l schimbi din funcția de ministru. Eu sunt un mare opozant al remanierii domnului Ariton. Susțin că domnul Ariton să rămână. Ar fi afectată organizația PDL Sibiu și nu cred că am merita asta pentru că PDL are o activitate foarte bună”, a mai spus Turcan.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus