Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Laudata de Johannis, Turcan se justifica in fata PDL: ”Nu m-am dus sa fac conspiratii politice!”

Deputatul PDL Raluca Turcan a explicat joi de unde vin laudele primarului Klaus Johannis la adresa sa: amenajarea parcului din cartierul Vasile Aron. Turcan spune că nu ar vrea ca liberal-democrații sibieni să creadă că a complotat împotriva partidului cu primarul, ci doar a încercat să rezolve o problemă a sibienilor. ”M-am dus la primărie în pofida opțiunilor politice divergente și i-am spus primarului că acolo există posibilitatea să facem ceva pentru locuitorii din Vasile Aron. I-am spus ce pot eu să fac, prin Autoritatea pentru Tineret putem să facem anumite lucruri: aparate de fitness, echipamente, locuri de joacă pentru copii și i-am cerut să mă ajute cu niște bănci și niște coșuri de gunoi și să mai găsim o variantă să punem gazon și gard viu. Nu m-am dus acolo pentru mine, să complotez sau să fac conspirații politice, m-am dus cu o problemă a sibienilor. Nu m-am dus să fac politică cu domnul Joahnnis, m-am dus să rezolv o problemă a sibienilor”, a declarat Turcan în cadrul emisunii Pulsul Adevărului a postului local de televiziune Antena 1.
Primarul Klaus Johannis a dat-o ca exemplu pozitiv pe deputatul Raluca Turcan în ceea ce privește interesul pentru sibieni: ”Există și parlamentari de la PDL care se interesează de Sibiu. A fost doamna Turcan la mine și s-a interesat de problema parcului din cartierul Vasile Aron și până la urmă s-a rezolvat”, a declarat Johannis.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Mihai

Acum 12 ani

Ar fi de dori ca politicieni ca Raluca Turcan sa fie cat mai multi si, mai ales, in fiecare partid. Din pacate majoritatea sunt \"fripturisti\", demagogi, incompetenti !
Raspunde

D

Acum 12 ani

Totusi un parlamentar trebuie sa faca mult mai mult in 4 ani nu numai un parc la final de mandat. Sibiul a avut o problema cu profesorii de la liceul de arta, are o problema cu spitalul judetean care trebuia construit pe calea Poplacii, are o problema cu clasificarea spitalelor, are o problema in fiecare an cu bugetul mic alocat de la Bucuresti, in comparatie cu banii trimisi la Bucuresti, etc, etc. Ce au facut parlamentarii nostri cu astfel de probleme ? Nimic.
Raspunde

M

Acum 12 ani

Nu e politic, e portocaliu.
Raspunde

ioio

Acum 12 ani

Asta ii comunicat de presa sau ce ?! Aline da-mi o patura ca ma lasi rece !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus