Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

Maine e ziua cea mare a rugby-ului sibian: CSM Sibiu – CSU Olimpia Bucuresti

Mâine, de la ora 10.00, va avea loc turul meciului de baraj dintre CSM Sibiu și echipa bucureșteană CSU Olimpia. Returul se va juca la București, în data de 22 octombrie, iar câștigătoarea va intra în Divizia Națională.

Rugbyștii sibieni sunt încrezători și așteaptă cu mari speranțe meciul de mâine. „Un meci important, așteptat de toată lumea, atât de jucători, cât și de publicul sibian. Sperăm să fie multă lume la meci. Din câte știu, mulți suporteri vor să vină să ne susțină. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Ne așteptăm să fie un meci bun, noi ne jucăm șansa. O victorie ar fi bună pentru moral, băieții își doresc să facă un meci bun, spectaculos. La turneul de Rugby în șapte le-am impus respect celor de la Grivița și Olimpia, ocupantele primelor două locuri. În penultima etapă de R7 am fost susținuți de pe margine chiar de suporterii celor două echipe, care strigau <>”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Florin Troancă, antrenorul sibienilor.

Partida de rugby se joacă pe stadionul „Bebe Boboc” din cartierul Valea Aurie.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus