Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Peste 100 de persoane isi vor putea face analize gratis pe 22 octombrie

Peste o sută de sibieni îşi vor putea face mai multe analize gratis, pe data de 22 octombrie, între orele 15,00 şi 19,00, în faţa magazinului Dumbrava din oraş, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, dr. Maria Mihaela Szerac, reprezentant al companiei organizatoare a campaniei Safrina, citata de Agerpres.

"Vom face analize medicale gratuite, măsurarea tensiunii, glicemiei, indicele de masă corporală, vom face teste pentru fumători", a precizat Szerac.
Ea a susţinut că, deocamdată, nu se cunoaşte cu exactitate numărul celor care vor putea beneficia de analize gratuite, care poate să fie chiar de câteva sute, în funcţie de ajutorul dat de Spitalul Clinic Judeţean şi Spitalul Militar din Sibiu.
Aproximativ 200 de sibieni sunt aşteptaţi tot pe 22 octombrie, între orele 10,00 şi 14,00, la hotelul Ramada din oraş, unde opt medici de specialităţi diferite vor vorbi despre prevenirea şi tratarea a numeroase afecţiuni, de la boli ale inimii până la afecţiuni gastrice sau ginecologice. transmite Agerpres.
Potrivit organizatorilor, medicii invitaţi vor vorbi pe înţelesul pacienţilor, nu în termeni medicali, ca la un congres de specialitate, ceea ce îi va ajuta foarte mult pe participanţi.
Întâlnirile Safrina au ajuns la a noua ediţie la nivel naţional. Organizatorii doresc ca să ajute pacienţii să îşi cunoască mai bine drepturile. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus