Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Howell: am ratat prea mult

Gaz Metan Mediaş s-a întrebuinţat serios pentru a câştiga partida din etapa a III-a, împotriva vecinei BC Mureş Târgu Mureş, o altă echipă abonată la calificarea în play-off şi chiar la un loc pe podium la finalul campionatului. Deşi s-a distanţat la 10 puncte până la pauza mare, Mediaşul a tremurat în ultimele două sferturi, medieşenii fiind foarte aproape de egalare, în repetate rânduri. Conducătorul de joc al Mediaşului, şi cel mai bun jucător al deţinătoarei Cupei, Jarret Howell, crede că diferenţa putea fi mai mare, însă ratările exasperante de la libere au permis mureşenilor să rămână permanent la o diferenţă periculoasă. "Eu cred că ofensiva noastră a fost bună în acest meci dar nu am reușit să transformăm așa cum ar fi trebuit. Eu consider că este bine pentru noi să marcăm peste 80 de puncte într-un meci în care am ratat 15 aruncări libere și o grămadă de aruncări de sub panou. Dacă marcam două aruncări de trei puncte și vreo opt aruncări libere din cele ratate puteam să ne impunem la 20 puncte diferență", a declarat Howell pentru totalbaschet.ro. Craig Moore este de aceeaşi părere. "Deşi am învins noi nu am evoluat foarte bine. Am ratat prea multe libere şi aruncări deschise atât de două puncte cât şi de trei. În orice caz sunt de părere că antrenorul nostru a făcut o treabă foarte bună să ne pregătească defensiv, i-ar această pregătire s-a dovedit a fi foarte impotantă în victoria de duminică seară", spune fundaşul medieşean. Deşi au jucat în deplasare, mureşenii au avut procentaje mai bune la linia de libere, 71% cu 15 marcate din 21 de încercări. Medieşenii au avut procentaj de 67%, cu nu mai puţin de 46 de libere, mai mult decât dublul celor acordate mureşenilor, dintre care 31 marcate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus