Duminică,
25.07.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Boc vine la Sibiu pentru a inaugura lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie

Aceasta este cea de-a doua vizită a premierului la Sibiu în mai puţin de o săptămână. Emil Boc va fi însoţit joi de către ministrul transporturilor Anca Boagiu. “La Sibiu, delegaţia oficială va sosi, la ora 15:15, pe Aeroportul Internaţional, urmând să se deplaseze spre şantierul autostrăzii, situat în continuarea centurii municipiului, dincolo de giratoriul de la intersecţia cu DJ143B (Sibiu – Ocna Sibiului). Între orele 15.30 – 16.00, vor fi deschise lucrările de construcţie ale tronsonului Sibiu – Orăştie”, a anunţat astăzi Instituţia Prefectului judeţului Sibiu.

Mâine premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, vor face un adevărat tur de forţă pe autostrada Nădlac – Sibiu. Cei doi încep seria vizitelor oficiale  la ora 8:30, pe traseul Nădlac – Arad – Timişoara - Sibiu.

Lucrările la autostrăzile de pe Coridorul IV între Nădlac şi Sibiu încep în această toamnă şi vor fi finalizate în 2013 şi 2016. Este vorba dcespre tronsoanele Nădlac-Arad (38,9 km), Timişoara-Lugoj (35,6 km), un tronson de 28 km din autostrada Lugoj-Deva, Deva-Orăştie (32,8 km) şi Orăştie-Sibiu (82 km). Termenul de finalizare este anul 2013, mai puţin un tronson de 80 km din autostrada Lugoj-Deva, care va fi pusă în funcţiune în 2016.

Lungimea totală a celor cinci autostrăzi însumează aproape 220 de kilometri.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Paul

Acum 9 ani

Bravo. Vino sa te pupe in fund cei 63% din imbecilii acestui oras :)
Raspunde

dan

Acum 9 ani

Iar tu Paul i poti pupa pe toti cei 63 %,in aceiasi locatie !!!!
Raspunde

paule

Acum 9 ani

adik in***fratioare ca tu esti mai prostan si poate nu-ti dai seama unde!
Raspunde

JOS, JOS PD-L

Acum 9 ani

sa-l ia dracu pe BOC si GASCA lui de INCOMPETENTI!
Raspunde

liu

Acum 9 ani

nici nu e inceputa si deja se fac inaugurari, sa nu mai zic ca acum se stabilesc taxele de autostrada pe ceva ce nu avem
Raspunde

Traiasca BOCl!!!!

Acum 9 ani

Bravo Boc!!! tot asa.
Raspunde

carmen

Acum 9 ani

eu zic ca-i de bine ...spor la munca!!!
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

HA HA....Terminatu\', nu apucatu\' tre\' sarbatorit. Problema e ca Boc et co. stiu ca n-o sa mai apuce si terminatu\', asa se bucura amu de apucat, ca deh: ce-i in gura, nu-i minciuna.
Raspunde

Eu ptr ha ha

Acum 9 ani

Si daca nu are Boc nimica in gura... putem sa ii punem (dam) noi ceva?!?! Poate vine si cu tov. Ariton si sleahta lui de acoliti si le punem si lor ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus