Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Corin Cindrea: "Declaratiile lui Eugen Pirvulescu despre lipsa noastra de interes pentru Paul reprezinta o minciuna"

Corin Cindrea, președintele CS Gaz Metan Mediaș, a reacționat dur la declarațiile lui Eugen Pîrvulescu, directorul executiv al Pandurilor, și nimeni altul decât tatăl medieșeanului Paul Pîrvulescu, care a spus că nimeni din cadrul clubului de pe Târnava Mare nu l-a sunat pe fiul său, pentru a se interesa de starea sa de sănătate. Reacția președintelui medieșean a venit sub forma unui comunicat de presă.

Gaziștii cataloghează declarațiile lui Eugen Pîrvulescu ca fiind minciuni. „În ceea ce priveşte declaraţiile preşedintelui de la Pandurii Târgu-Jiu despre lipsa noastră de interes în ceea ce îl priveşte pe fiul său, acestea reprezintă o minciună al cărei scop nu îl înţelegem. Dorim să punem la punct aceste minciuni prin care nu face altceva decât să îi facă rău băiatului său. Cu atât mai mult nu putem înţelege acuzaţiile aduse de Eugen Pîrvulescu, cu cât încă din pauza meciului, directorul general Ioan Horoba a fost primul care a condamnat public comportamentul arbitrului, care nu l-a lăsat pe acesta să intre pe teren pentru a vedea în ce stare este fiul său”, se arată în comunicatul de presă al echipei Gaz Metan Mediaș, semnat de Corin Cindrea.

Oficialii medieșeni anunță și faptul că Iosif Biro, directorul general adjunct al grupării medieșene, s-a aflat în Tg. Jiu pe toată perioada în care Paul Pîrvulescu era investigat de medici. Totodată, Biro avea și rolul de a-i informa pe medieșeni de situația jucătorului. „În toată perioada în care Paul Pîrvulescu a fost internat în spital am fost ţinuţi la curent de către directorul general adjunct al Clubului Gaz Metan, Iosif Biro. Acesta s-a aflat permanent la faţa locului, şi a rămas cu jucătorul până a doua zi”, se mai arată în același comunicatul de presă.

În finalul comunicatului de presă, conducătorii Gazului au vrut să pună capăt speculațiilor unei posibile plecări a lui Pîrvulescu Jr. de la echipa din Mediaș. Conform regulamentelor clubului, orice transfer trebuie să fie aprobat sau infirmat de Consiliul Director, din care Ioan Horoba, directorul general al clubului, nu face parte. „Paul Pîrvulescu este jucătorul Gazului Metan, şi va rămâne la echipă până în momentul în care se va ajunge la o înţelegere convenabilă cu un alt club. Orice alte formă de presiune, mediatică sau de altă natură, nu face decât să dăuneze intereselor clubului şi situaţiei jucătorului. Menţionăm că în cadrul Clubului Gaz Metan, deciziile privind transferurile jucătorilor sunt luate de către Comitetul Director, la propunerea preşedintelui. Directorul general Ioan Horoba nu face parte din Comitetul Director al clubului”, se arată în comunicatul echipei Gaz Metan Mediaș.

Imediat după meci, Eugen Pîrvulescu a spus că nimeni din cadrul clubului medieșean nu s-a interesat de starea fiului său. „E dureros să vezi că, de la Mediaș, nimeni nu s-a interesat de starea lui. Nu au venit nici la spital”, a spus Eugen Pîrvulescu la Radio GSP.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus