Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Victorie de la libere

În baschetul mare e o vorbă: „free throws win the game”. Cu un procentaj de 89.7%, 35 de libere marcate din 39 de încercări, Sibiul a câștigat meciul jucat în deplasare pe terenul Piteștiului și a răzbunat eliminarea din Cupa României. Ambele victorii ale studenților din această ediție de campionat s-au înregistrat în deplasare, la Otopeni și Pitești. Sibienii s-au bazat din nou pe un Wisseh magistral. Rapidul conducător de joc a marcat nu mai puțin de 36 de puncte, dintre care 19 de la linia de libere. Wisseh a mai reușit și 4 recuperări, 4 pase decisive și 8 intercepții, pierzând însă și 9 mingi. Crăciun și Kearse l-au completat perfect în ofensivă pe Wisseh, ambii reușind să înscrie câte 18 puncte. Și în defensivă, Sibiul a stat excelent în această seară. Deși nu a marcat mult, Riley a reușit 12 recuperări. În total, Sibiul a avut cu 7 recuperări mai mult decât Piteștiul, decisive fiind cele șase recuperări ofensive. Meciul s-a încheiat 99-90 pentru CSU, care a câștigat primele trei sferturi ale întâlnirii. Pentru sibieni urmează sâmbătă un meci dificil, pe teren propriu, cu Energia Rovinari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 232

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus