Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Maine se joaca returul meciului de baraj dintre CSM Sibiu si Olimpia Bucuresti

Echipa sibiană de rugby joacă, mâine, manșa retur a barajului de promovare în Divizia Națională, în compania Olimpiei București.

După ce în tur sibienii au pierdut, acasă, cu scorul de 14-40, au mai primit o lovitură: antrenorul-jucător al CSM-ului, Florin Troancă, nu va face deplasarea la București, el fiind în recuperare după operația la ligamente. Troancă s-a accidentat chiar în meciul tur. „Băieții pleacă la București, dar eu nu o să-i însoțesc. Am piciorul rupt în zona ligamentelor, a fost o fractură cu deplasare. Operația a reușit, iar acum urmează recuperarea. Băieții sunt încrezători, o să vedem!”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Florin Troancă.

Pentru a se califica, CSM-ul trebuie să învingă, mâine, la o diferență mai mare decât cea înregistrată în partida tur.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus