Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Marius Lungu: "In Romania se poate intampla orice, mori cu dreptatea in mana!"

După ce a primit deciziile Comisiei de Disciplină a FRF în cazurile lui Claudiu Bunea, Sandu Tăbârcă și Bogdan Miron, ieri, directorul executiv al Voinței Sibiu, Marius Lungu, s-a întâlnit cu șeful CCA, Ion Crăciunescu, pentru a vedea dacă se mai poate schimba ceva în aceste cazuri.

Acum două zile, când s-a prezentat la Comisia de Disciplină, reprezentantul Voinței a fost îndemnat „să aducă ceva scris, negru pe alb, de la Ion Crăciunescu”, deoarece altfel nu se mai putea schimba nimic în deciziile deja luate. De menționat este faptul că, în ziua de luni, Ion Crăciunescu a analizat, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, a canalului Digi Sport1, meciul și eliminările din tabăra Voinței, spunând că acestea au fost nejustificate.

Rămâne cum s-a stabilit: Bunea, 2 etape și 2000 de lei, Tăbârcă, o etapă și 360 de lei, și Miron, o etapă și 740 de lei

Totuși, după întâlnirea de ieri, nu s-a schimbat nimic, iar deciziile adoptate de Comisia de Disciplină a FRF rămân în picioare, adică Bunea este suspendat două etape, iar Tăbârcă și Miron câte o etapă. „Nu s-a schimbat nimic. Mi s-a spus că CCA nu eliberează nicio hârtie, că nu are cum. Ei au spus că au dat comunicatul de presă cu privire la suspendarea lui Chivulete și nu pot să facă mai mult. Crăciunescu ne-a înțeles, ne-a dat dreptate, dar… Rămâne cum s-a stabilit inițial, Bunea cu două etape și penalizare de 2000 de lei, Sandu Tăbârcă, cu o etapă și 360 de lei amendă, iar Miron, la fel, cu o etapă, dar cu penalizare de 740 de lei. În România se poate întâmpla orice! Poți să mori cu dreptatea în mână. Am stat două zile la București, dar nu s-a putut rezolva nimic!”, a spus, pentru Turnul Sfatului, Marius Lungu.

Fără Alexandru Tăbârcă, Bogdan Miron și Claudiu Bunea, Voința Sibiu joacă sâmbătă, acasă, cu Concordia Chiajna. Meciul va începe la ora 15.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

buna

Acum 12 ani

nu mai cersiti, si nu va mai tot vaitati, mai bine jucati fotbal!Se strange cureaua tie si lui pelici,ca in Romania se poate intampla orice Luungule.
Raspunde

un sas

Acum 12 ani

cine sa ne bage pe noi in seama cind valentin alexandru ii vice lpf iar fiul lui ii in conducerea lui petrolu tre sa dispara multi de prin federatie si liga ca sa se faca dreptate in cel priveste pe craciunescu ue nu am nici cea mai mica incredere ca o sa se scimbe
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus