Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

"Gasca nebuna" a lui Pustai i-a invins pe studenti! Gaz Metan – Sportul: 3-1

Gaz Metan Mediaș a câștigat meciul cu Sportul Studențesc, scor 3-1, după un joc antrenant, desfășurat în viteză și cu ocazii de ambele părți. Cele două reprize ale meciului au fost diametral opuse, prima i-a aparținut Gazului, pe când în a doua ostilitățile au fost conduse de „studenți”.

După o primă jumătate de oră în care echipele s-au studiat, și în care Gazul a avut o ușoară superioritate la capitolul posesie, băieții lui Pustai au reușit să deschidă apărarea Sportului, punctând prin prin Bud. Era minutul 27 când Ciucă îl servea perfect pe Bud, care nu l-a iertat pe portarul Sportului, Popescu. Patru minute mai târziu, medieșenii punctau din nou, de această dată prin Avram. Faza golului secund al Gazului a plecat din piciorul lui Bawab, care a centrat din flancul stâng, apoi mingea a fost deviată de Patriche până la Avram, care a venit din spate și a reluat cu capul în poarta studenților. În minutul 33, Ferfelea a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid. Jucătorul Sportului urma să se răzbune în minutul 39, când a înscris din penalty-ul obținut tot de el, la faultul în careu al lui Ciucă. În finalul primei reprize, nivelul jocului a scăzut, fapt ce nu a mai adus modificări pe tabela de marcaj.

Repriza a doua

Jucătorii Sportului au ieșit mai deciși de la cabine, au reușit să-și creeze ocazii importante de a marca, pe când gaziștii erau bulversați de jocul în viteză propus de studenți. Curelea, Tîrnăcop și Ferfelea conduceau ostilitățile pentru Sportul, de partea cealaltă, Bawab și Bud încercau să răspundă cu arma contraatacului jocului amenințător și perpendicular pe poartă al oaspeților. Minutul 68 a adus și debutul brazilianului Vitinho, acesta înlocuindu-l, în echipa Gazului, pe Ciucă. După ce au reușit să echilibreze jocul, gaziștii au mai punctat o dată, în minutul 75, prin Frăsinescu. Finalul partidei a fost bogat în faulturi, nervii și încrâncenarea făcându-și loc printre jocul de contraatac practicat de ambele formații, însă nici Gazul și nici Sportul nu au mai marcat. Ultima ocazie a meciului i-a aparținut lui Florin Bratu, care, după o acțiune de contraatac a echipei sale, l-a lobat pe portarul oaspeților, de la 14 metri, lateral dreapta. Mingea a fost, însă, deviată în corner. După executarea cornerului, arbitrul a fluierat finalul meciului, consfințind victoria găzarilor.

Cu această victorie, singura echipă din Liga I care nu a fost egala nimănui, Gaz Metan Mediaș, acumulează 15 puncte.

Echipele de start:

Gaz Metan: Vîtcă, Frăsinescu, Fl. Lazăr, M. Ciucă, Buzean, Cr. Todea, Breeveld, R. Avram, Bawab, C. Petre, Bud.

Rezerve: Pleşca, Bozeşan, Vukadinovici, Liţu, Fl. Bratu, R. Zaharia, Vitinho

Antrenor: Cristian Pustai

Sportul: A. Popescu, Beţa, D. Lung, Patriche, Farmache, Ghinga, Cheţan, A. Lungu, Ferfelea, V. Lazăr, Curelea.

Rezerve: Samoilă, Nicola, Nistor, Tîrnăcop, L. Dobre, Raţiu, Truţă

Antrenor: Daniel Timofte.

Arbitru: Aug. Constantin (Rm. Vâlcea) Asistenţi: M. Nagy (Cluj), Vl. Urzică (Piatra Neamţ)

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

silviu

Acum 10 ani

bai petrut am o capra si un calut ... de unde ai mai aparut si tu ??? gasca nebuna era echipa Sportului antrenata de Dan Petrescu.Vai de capul tau !!!
Raspunde

Petruț

Acum 10 ani

@Silviu Știu, crede-mă, știu! Am făcut o mică analogie între echipa Sportului din perioada aceea, care fie juca frumos, dar pierdea, fie juca slab, dar reușea cumva să încurce marile echipe ale țării. Dacă te gândești un pic, ai să vezi că acesta a fost și parcursul de până acum al Gazului, cu victorii în Europa League, după care claca în campionat. Mai mult, în acest campionat Gazul a reușit meciuri foarte frumoase, terminate cu victorii, după care, în meciul următor, venea o înfrângere sau un egal. Parcurs oscilant, exact ca la Sportul, denumită cândva „Gașca Nebună”. Dar, se pare că nu toată lumea înțelege. Nu-i nimic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus