Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

"Bandits" continua seria "Ingeri, hoinari si femei fatale / Figuri celebre ale filmului german"

25 Octombrie 2011 21:18

Serie de filme cu prelegeri ”Îngeri, hoinari şi femei fatale / Figuri celebre ale filmului german” continuă filmul ”Bandits” (1997), regizat de Katja von Garnier.

Filmul prezintă patru femei aflate într-o închisoare, care se înscriu în programul de reabilitare a deţinuţilor, care le oferă şansa să se cunoască şi astfel ia fiinţă o trupă de muzică rock. Balul organizat în cinstea membrilor poliţiei, la care formaţia îşi face debutul, devine în acelaşi timp şi o portiţă de scăpare. Drumul spre libertate şi atenţia pe care o primesc din partea presei le aduce faima mult visată.

”Bandits” este primul film german de gen roadmovie, a cărei regie aparţine unei femei, Katja von Garnier. Filmul s-a bucurat în anul 1998 de un mare succes în box-office, iar coloana sonoră a filmului a avut încasări aproape la fel de mari ca şi filmul.

Bandits va fi prezentat vineri, 28 octombrie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu. Filmul nu este recomandat minorilor sub 12 ani. Intrarea este liberă.

Vizualizari: 107

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus