Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

Model al Sibiului batut in Piata Mica (VIDEO)

Sibianul Radu Nechifor este considerat cel mai talentat naist român al momentului. Despre el, maestrul Gheorghe Zamfir declara în urmă cu câţiva ani: „sunt fericit să prezint un asemenea talent şi mândru că mi-a fost elev”. De curând, Prefectura Sibiu l-a inclus în rândul modelelor sibiene demne de urmat de toţi tinerii. Asta nu i-a împiediat însă cu nimic pe doi cretini să-l bată cu bestialitate pe Radu, în urmă cu câteva zile, în Piaţa Mică a Sibiului.

“Întors după aproape o lună din Austria, mezinul trupei, Mihai Neagu ne-a invitat în oraş într-un club din Piaţa Mică. Clipele de sarbatoare nu au durat mult sau mai bine zis au durat până în momentul în care Radu Nechifor şi Mihai Neagu s-au dus la toaleta clubului. Putem presupune că au fost urmăriţi, dar nu o vom face. Aşadar, doi indivizi, le vom păstra numele sub anonimat deocamdată, au dat năvală în toaletă unde pe nepusă masă au început să-i lovească pe Radu si Mihai. Radu a căzut la pământ, iar Mihai plin de sânge şi cu hainele rupte a reuşit să iasă şi să dea telefon la 112. Bătăuşii au încercat să fugă prin spatele clubului, dar nu au reuşit aşa că s-au întors la ieşirea din faţă. Între timp colegii noştri din club au fost alertaţi. Poliţia trebuia să sosească, iar cei doi indivizi agresori au luat-o la fugă. Atunci a pornit o cursă de urmărire prin tot oraşul. Cătălin Grigoraş care se afla pe urmele fugarilor era in legatură prin telefon cu Radu şi cu echipajului de poliţie. Totul s-a încheiat, aşa ca să facem haz de necaz, cu o încătuşare spectaculoasă şi cu o arestare ca în filme, asta că tot suntem artişti”.

Povestea de mai sus este spusă chiar de Radu Nechifor, alături de colegii lui din Asociaţia de Tineret Become. Ironia face că Radu este membru fondator al acestei asociaţii ce-şi propune sprijinirea şi promovarea tinerilor sibieni. Speriaţi de cele întâmplate şi cu adevărate semne de întrebare legate de tinerii sibieni, membrii Asociaţiei Become au povestit tot ce li s-a întâmplat într-o informare de presă.

Din fericire, măcar ca reparaţie morală, cei doi agresori au fost prinşi la scurt timp de către Poliţia Sibiu.

„Oare ce s-ar fi întâmplat dacă unul dintre artişti era singur, în acea seară sau în alta undeva pe stradă sau într-o cafenea şi s-ar fi ciocnit de pumnul unui astfel de specimen. Ce se va-ntâmpla dacă unul dintre voi se va confrunta cu astfel de indivizi plini de testosteron şi până să suni la 112 din doi pumni ţi-ai pierdut orice legătură cu realitatea. Sunt atâtea cazuri în care tineri artişti sau sportivi au rămas infirmi sau au murit. Nu ne rămâne decât să sperăm că justiţia îşi va face treaba şi că astfel de oameni care circulă zi de zi printre noi în libertate, vor fi lecuiţi”, îşi încheie apelul către tinerii sibieni membrii Asociaţiei Become.

Click aici pentru un interviu cu Radu Nechifor.

Vezi mai jos un spot antietnobotanice, cu Radu Nechifor, realizat de Preectura Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

sibianca

Acum 9 ani

este din cisnadie, nu sibiu. il cunosc. am fost colegi de clasa la arte(eu arte plastice el muzica).intradevar era un baiar linistit si isi vede a de treaba.
Raspunde

Dani

Acum 9 ani

Si Cisnadia unde-i? in Ilfov?
Raspunde

ionel

Acum 9 ani

articolul asta cu bataia este vrajeala, ca e la moda acuma; vreau sa vad batausii din veceu, cu catuse si poze. Sa ma feresc de ei cand merg in centru..unde-s? lasati vrajeala de 2 parale.
Raspunde

Cornel

Acum 9 ani

Pt. Ionel. Daca ai fi tu cel batut, cu spaima in suflet ca agresorii se afla in libertate, probabil ca nu te-ai mai simti \"vrajit\". Cat despre publicarea pozelor , cred ca este de datoria politiei, sa ne avertizeze cum arata cei care ne pot ataca, dupa bunul lor plac si sa ne dea sentimentul de nesiguranta in orasul nostru
Raspunde

Ioana Mihai

Acum 9 ani

Ionel, probabil ca e la moda intre \"vedetele la minut\" care nu stiu cu ce sa atraga atentia.Nu e cazul lui Radu Nechifor si a colegului sau Mihai Neagu care sunt artisti ce se promoveaza pe baza talentului si muncii lor. Batausii probabil ii vei vedea cand se va inchide cazul, iar pe cei 2 tineri batuti nu cred ca ar vrea sa-i vada nimeni acum, cu multiple copci, cusuti, pansati si vineti! Cat despre agresori, s-ar putea sa ramai uimit cat de normal arata, poate tocmai ai interactionat cu vreunul, insa noaptea, condusi de alcool si alte \"stimulente\" s-ar putea sa nu-i mai recunosti. Sa nu uitam si de agresarea psihica de care au avut parte, dupa ce canti in fata a mii de oameni care te aplauda, iti cumpara cd-urile, iti cer autografe, etc, sa te trezesti fara cunostinta intr-o balta de sange batut de 2 animale cu infatisare si nume de om, intr-o toaleta de club...jalnic! Sa speram ca isi vor reveni cat mai curand si asteptam cu interes urmatoarele spectacole, oamenii astia trebuie aplaudati si incurajati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus