Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

O fetita de 13 ani a disparut de-acasa

O fetiţă de 13 ani şi a dispărut marţi de acasă şi nu mai poate fi găsită. Părinţii au solicitat sprijinul poliţiştilor pentru a o găsi.

Fata din fotografie se numeşte Petru Iuliana Georgiana, are vâsta de 13 ani şi a plecat de-acasă în data de 24 octombrie şi nu s-a mai întors. Marţi, familia acesteia s-a alarmat şi a sesizat Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu despre dispariţia acesteia.

Fetiţa are 1,70 m înălţime, greutate 55-60 kg, păr negru, lung, ochi căprui, faţa ovală, ten alb şi constituţie atletică. Nu prezintă semne particulare şi nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data dispariţiei.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minora  sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112", este apelul pe care IPJ Sibiu îl adresează cetăţenilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 392

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus