Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Andreea Esca vine maine la Astra Film Fest

Celebra prezentatoare TV, Andreea Esca, a acceptat invitația organizatorilor Astra Film Fest și va sosi mâine la Sibiu. Mai mult decât atât, Andreea Esca a acceptat și să ia parte în programul oficial al festivalului sibian. Mai exact, Andreea Esca va lua parte la Festivitatea de Premiere de mâine seară a celor mai bune filme documentare de la AFF și va înmâna un premiu. Festivitatea este programată pentru mâine seară, de la ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

O altă noutate legată de ultimele zile ale Astra Film Fest este dată de proiecție filmului Părintele Arsenie Boca, Omul lui Dumnezeu, realizat de Nicolae Mărgineanu. Conform organizatorilor AFF se pare că acesta este unul dintre cele mai așteptate filme ale ediției din acest an. „Biletele la acest film se vând excelent și se pare că sala va fi plină la proiecția lui. S-ar putea să nu mai fie bilete” a declarat în această dimineață Csilla Kato, coordonatorul AFF. Părintele Arsenie Boca, Omul lui Dumnezeu” va fi proiectat duminică seara, de la ora 19:30, în prezența autorului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus