Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Baconschi: Important e sa faci politica pe baza de valori, nu doar pe baza de interese

Partidul Democrat Liberal aparţine Partidului Popular European, are modele europene pe care le adaptează societăţii româneşti, dar ce este important e să faci politică pe bază de valori, nu doar pe bază de interese, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, prim-vicepreşedinte PDL. "Cred că e nevoie de o mai intensă şi mai largă conlucrare pentru binele comun, pe parohii, protopopiate, episcopii, de toate confesiunile şi comunităţile locale. E vorba de principiile creştin-democraţiei europene. (...) PDL aparţine PPE. Noi avem modelele europene, le adaptăm societăţii româneşti, dar este important să faci politică pe bază de valori, nu doar pe bază de interese", a precizat Baconschi, citat de Agerpres.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Odin

Acum 12 ani

Un pedelac vorbeste de valori morale :D. Ce urmeaza principiile castitati explicate de o prostituata?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus