Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
20°C

H(a)i q Ponta

Solistul trupei HI Q, Mihai Sturzu, a fost prezent la Sibiu, alături de lideul PSD, Victor Ponta, în vizita pe care acesta din urmă a făcut-o cu ocazia canonizării fostului Mitropolit Andrei Șaguna. Mihai Sturzu a fost numit de către conducerea TSD, în funcția de purtător de cuvânt al Tineretului Social-Democrat. Sturzu, pe lângă cariera muzicală, este licenţiat în Jurnalism și are un master tot în jurnalism.

Ce spune Mihai Sturzu despre Traian Băsescu:
”Traian Băsescu mi se pare abil. Mi se pare un om care a trecut prin foarte multe experienţe de viaţă care l-au şlefuit într-o anumită direcţie. Din păcate, din punctul meu de vedere,  ca om care l-a votat pe Traian Băsescu, nu cred că l-au şlefuit spre a conduce o ţară„.

Ce spune Mihai Sturzu despre Victor Ponta:
”Victor Ponta mi se pare un om vizionar. Victor Ponta este unul dintre oamenii care la Revoluţie era în stradă şi care acum conduce cel mai mare partid de stânga din România şi care cred să este speranţa unor pături mari din populaţie. Victor Ponta are acum o şansă aproape cosmică în felul în care totul pare să se alinieze înspre a reuşi ca alături de oamenii profesionişti din PSD şi din TSD să preia cât mai curând, sper, ţara de unde e acum şi să repornim motoarele importante ale ţării. Ar trebui să repornim industria, agricultura şi să ne împrumutăm cât mai puţin”.

(declarații acordate Realitatea TV)

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus