Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un barbat i-a strigat presedintelui Traian Basescu, la Sibiu: Opriti coruptia din tara!

Un bărbat care a asistat, sâmbătă, la ceremoniile de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, i-a strigat preşedintelui Traian Băsescu, în momentul în care acesta părăsea Catedrala Mitropolitană din Sibiu, "Opriţi corupţia din ţară!", însă omul era departe de şeful statului, care nu a reacţionat.

Un bărbat care a asistat, sâmbătă, la ceremonia de canonizare a lui Andrei Şaguna, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, a încercat să se apropie de preşedintele Traian Băsescu în momentul în care acesta părăsea biserica, transmite corespondentul Mediafax.
Pentru că nu a putut trece de cordonul format din reprezentanţi ai forţelor de ordine, bărbatul a strigat: "Domnule preşedinte! Opriţi corupţia din ţară! Opriţi corupţia! Ne adresăm corupţilor în această ţară".
Bărbatul se afla însă departe de şeful statului, care nu a reacţionat în vreun fel, continuându-şi drumul către maşina cu care a plecat de la ceremonia canonizării.
La ceremoniile de sâmbătă, de canonizare a lui Andrei Şaguna, au asistat preşedintele Traian Băsescu, şeful statului sosind la catedrală însoţit de ministrul Economiei, Ion Ariton, liderul PSD, Victor Ponta, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, Emil Hurezeanu, deputaţii PDL de Sibiu Raluca Turcan şi Cornel Ştirbeţ, deputatul PSD Sibiu Ioan Cindrea, liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, mai mulţi secretari de stat, diplomaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene din Sibiu, precum şi ai bisericilor de mai multe confesiuni din România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

W

Acum 12 ani

HOPA SI CINDREA, UN ATEU ORDINAR A AVUT CURAJUL SA INTRE IN CATEDRALA, UN NEMERNIC S-A RASUCIT ANDREI SAGUNA IN MORMANT STIIND CATE LUCRURI MURDARE A FACUT ACEST INDIVID L-O FI TRIMIS VRAJITOARELE, LA CARE E ABONAT, SA IA SEMNE DUMNEZEESTI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus